Menu Zavrieť

Veselé tvorenie s Baškou

Dátum: 20.01.2020 16:00 - 16:45

Krúžok je určený pre deti vo veku 3-6 rokov. Našim cielom je naučiť sa výtvarné techniky, ako je maľba, koláž, ale vyskúšame si aj modelovanie, otláčanie a tvorbu z prírodnín.

Na výtvarnej budeme rozvíjať kreativitu a fantáziu – nebudeme deti tlačiť do bežných spôsobov, keď majú svoje vlastné – podporíme ich v osobitom prejave.

 

Lektor: Barbora Kapraňová
Moje meno je Barbora Kapraňová, som študentkou textilného dizajnu na Vysokej škole výtvarných umení a súbežne doplňujúceho pedagogického štúdia. Výtvarný krúžok pre deti, ktorý vediem v LiLienke, sa zameriava na rozvíjanie elementárnych výtvarných a grafomotorických schopností, tvorivosti, fantázie a sústredenia. Cieľom je osvojovať si výtvarnou formou okolitú realitu, vzťahy medzi ľuďmi, vecami, prírodou a vzájomné súvislosti. Dieťa sa zoznámi s farbami, so základmi kresby a maľby a ďalšími výtvarnými technikami.

Cena: 25 €/mesiac

Užitočné informácie: Deťom pribaľte na krúžok prezuvky a nejaké staré "ufúľané" tričko, pri ktorom nebude vadiť, keď ho "ufúľame" ešte viac. A samozrejme, dobrú náladu 🙂

Kategória: