Menu Zavrieť

Ukážky prvej pomoci – pre rodičov detí od 1 roka

Dátum: 27.09.2022 10:00 - 12:00

Nie ste si istí, či a ako by ste zareagovali, ak by vaše dieťa malo úraz alebo iné náhle zdravotné komplikácie? Na kurze s praktickými ukážkami vám certifikovaná lektorka a skúsená zdravotná sestra predstaví rôzne situácie a postupy, ktoré použiť.

Čo sa dozviete?
– úvod do prvej pomoci – zásady jej poskytovania,
– prvá pomoc pri život ohrozujúcich stavoch ,
– prvá pomoc pri interných stavoch,
– prvá pomoc pri úrazoch,
– obväzové techniky a použitie lekárničky

Bezpochyby, najlepšie by bolo, keby ste prvú pomoc nikdy nemuseli použiť, avšak lepšie je byť pripravený. Nikdy totiž neviete, kedy váš včasný a správny zásah môže zachrániť život vášmu dieťaťu, niekomu inému z vašich blízkych alebo hoci aj celkom cudziemu človeku.

Lektor: Martina Biksadská
Volám sa Martina Biksadská, mám 34 rokov a školeniam laickej prvej pomoci sa venujem od škôlkarov až po dospelých už niekoľko rokov. Ako zdravotná sestra na koronárnej JIS-ke, sa stretávam denno-denne so situáciami ako je dôležité včasné a správne podanie laickej prvej pomoci do príchodu záchrannej zdravotnej služby a týmto zvýšiť šance na záchranu ľudského života. Každý z nás by mal tieto základy na záchranu ľudského života ovládať 🙂

Cena: 28 €

Deti sú u nás tiež vítané (kým sa vy budete venovať kurzu, môžu sa pohrať v našej herničke). Nezabudnite priniesť papučky.

Kategória:

Rezervácia (voľné miesta - 15/15):

Rezervácie sú uzatvorené pre túto aktivitu.