Menu Zavrieť

Stretch Relax Joga s Júliou

Dátum: 05.11.2019 18:15 - 19:30

Na hodinách Stretch and Relax jógy precvičíme celé naše telo a utíšime myseľ. Tieto hodiny su vhodné pre všetkých, či už ste začiatočník alebo máte sedavé zamestnanie, potrebujete odbúrať stres alebo ponaťahovať svoje telo. Jóga je pre všetkých a každý si tu nájde to svoje. Cez vedomý pohyb a dych sa vnoríme do seba a do prítomného okamihu. Hodinu ukončíme relaxáciou, kde uvoľníme všetko napätie, ktoré v tele a v mysli ostalo a po hodine sa budete cítiť dobre po fyzickej aj mentálnej stránke.

Lektor: Júlia Simonová
K jóge som sa dostala náhodou na mojích cestách v Ázii. Osud ma zaviedol do Indie, kde som následne absolvovala kurz inštruktora jógy. Jóga mi dáva radosť do života. Je to pre mňa možnosť byť tu a teraz a prestať riešiť všetko ostatné. Cez pohyb sa dostávam do svojho vnútra, kde načerpávam energiu zvládať každodenné povinnosti s úsmevom na tvári. Vďaka jóge sa moje telo cíti super a moja myseľ je zrelaxovaná.

Cena: 6 € / jednorazový vstup

Užitočné informácie: Odporúčame priniesť si pohodlné oblečenia a uteráčik. Pomôcky na cvičenie (karimatky, vankúšiky, deky) sú pre vás k dispozícii, no ak máte najradšej vlastné, pokojne si prineste 🙂

Hodiny nie sú vedené formou uceleného kurzu, ale formou otvorených lekcií, na ktoré je potrebné vopred sa prihlásiť (najneskôr v daný deň do 16:00).

Kategória:

Rezervácia (voľné miesta - 8/8):

Rezervácie sú uzatvorené pre túto aktivitu.