Menu Zavrieť

Strečing a Medical pilates

Dátum: 16.02.2022 19:15 - 20:15

Strečing spojený s prvkami Medical Pilates-u s Renčou je jedinečné skupinové cvičenie vytvorené trénerkou , ktorého cieľom je zlepšenie balančných schopností, celkovej koordinácie a pri pravidelnom cvičení už po pár mesiacoch môžete sledovať zlepšenú pružnosť svalstva, zlepšené držanie tela zapríčinené cieleným statickým posilňovaním na vnútorné svalstvo (Hlboký Stabilizačný Systém ). Trénerka sa sústredí na aktivovanie vnútorného svalstva HSM, ale aj čisto ženských partií.

Strečing spojený s Pilatesom udržuje svaly pružné, silné a zdravé . Potrebujeme takú flexibilitu, aby sme udržali pohyblivosť a pružnosť v kĺboch. Dobré držanie tela môže výrazne zlepšiť určité aspekty nášho fyzického aj mentálneho zdravia. Preto je tréning zostavený podľa potreby :
1. Dôkladne zahriatie celého tela – strečovať studené svaly je kontraproduktívne dokonca môže byť pre deštruktívne
2. Posilňovanie pomocou Pilates cvikov – kvalifikovaná inštruktorka Medical Pilates
3. Relaxačné a komplexné naťahovanie

Lektor: Renáta Vičíková
Trénerstvu sa venujem už od roku 2015, moje skupinové cvičenie "Strečing", Pilates či Dance Fit precvičujem už piatym rokom popri individuálnych cvičeniach.

Cena: 7 € / jednorázový vstup; 6,50 € / lekcia v prípade zakúpenia permanentky; 5 € / online lekcia

Užitočné informácie: Na hodinu strečingu je dobré priniesť si uteráčik, pitie (voda je k dispozícii) a hlavne pohodlné oblečenie. Cvičíme v ponožkách, takže tenisky nebudeme potrebovať.

Kategória:

Rezervácia (voľné miesta - 1/5):

Rezervácie sú uzatvorené pre túto aktivitu.