Menu Zavrieť

Pilates pre zrelé dámy

Dátum: 14.02.2020 9:00 - 10:00

Cvičenie je zamerané na spevnenie svalstva nielen povrchového, ale aj toho hlbokého, čo je to najdôležitejšie. Pilates cvičí ,,ZVNÚTRA-VON ‚‘‘ preto sú výsledky tohto cvičenia také efektívne do života. Cvičebná metóda sa primárne orientuje na vyrovnávanie svalových dysbalancií nášho tela. IDE O SPOJENIE TELA A MYSLE. Vyžaduje si presnosť pohybov, koncentráciu,  predstavivosť… Nezaťažuje kĺby ani chrbticu, preto je vhodné pre všetky vekové kategórie, deti či seniorov. Postupným cvičením nadobúdame optimálnu kondíciu v každom veku.

Napomáha :

  • vyrovnaniu svalovej nerovnováhy
  • odstráneniu nesprávnych pohybových stereotypov
  • pri odstraňovaní inkontinencie u žien
  • k zvyšovaniu koncentrácie
  • správnemu držaniu tela
  • k zlepšeniu kondície

A okrem toho ponúka aj množstvo ďalších benefitov 🙂

Pilates cvičenie pozostáva z komplexného precítenia jednotlivých cvikov, čo sa cvičiaci nenaučí za jednu hodinu. Je to dlhodobý proces, kedy sa ide od základov. Počas kurzu sa postupne preberie spôsob dýchania, správny postoj, význam toho, prečo pomáha cvičiť práve Pilates metódu, základné anatomické jednotky a následne základné pozície, od ktorých sa odvíjajú jednotlivé cviky.

Lektor: Renáta Vičíková
Cena: 48 €/ 8 lekcií

Užitočné informácie: Odporúčame priniesť si pohodlné oblečenie a uteráčik. Pomôcky na cvičenie (karimatky, vankúšiky, deky) sú pre vás k dispozícii, no ak máte najradšej vlastné, pokojne si prineste 🙂

Cvičí sa v malých skupinkách, max. 6 cvičiacich. Prihlásiť sa môžete na info@lilienka.sk

Kategória: