Menu Zavrieť

Kundalini joga

Dátum: 07.10.2022 19:00 - 20:30

O Kundalini joge a ako pomáha

Pracuje na harmonizácii tela, duše a mysle. Hlavným cieľom Kundalini jogy je prebudiť plný potenciál vedomia v jednotlivcovi. Preto je tiež známa pod názvom Joga vedomia. To sa dosiahne tým, že sa uvoľní a usmerní prúd energie, ktorá preteká energetickými centrami pozdĺž chrbtice.

Hodina pozostáva z naladenia sa mantrami, potom nasleduje séria cvičení ( vola sa kriya), relaxácia a meditácia. Na hodine budeme robiť aj  dychové cvičenia.  Každá hodina má konkrétnu tému, napr: balansovanie čakier, pľúca a krvný obeh, proti stresu, podpora imunity, na kľudný spánok, ale aj hojnosť a prosperitu, sebalásku, atď.  )  Cvičí sa v bielom alebo svetlom oblečení, najlepšie prírodných materiálov, vhodná je aj šatka na hlavu.

KJ pomáha  byť vo veľmi dobrej fyzickej a psychickej  kondícii, stíšiť neustále fungujúcu  myseľ,  lepšie zvládať stresové situácie, upokojenie nervového systému, čistenie podvedomých vzorcov a prepúšťať, čo  už neslúži, zlepšenie intuície a koncentrácie, pochopenie a súcit  k iným,  byť tu a teraz, cítiť  väčšiu radosť zo života. Je pre ľudí , ktorí chcú na sebe pracovať. Dovolíš si ju aj Ty? 

PS: Cviky zvládne každý, aj keď sa dovtedy žiadnemu inému fyzickému cvičeniu nevenoval. Kundalini joga je vhodná pre všetkých aj pre ľudí s obmedzenou pohyblivosťou, pretože je možné nahradiť cviky vizualizáciou.

Upozornenie: Ak sa po prihlásení vyskytnú nejaké okolnosť a hodinu potrebujete zrušiť, dá sa tak urobiť v deň hodiny do 8:00 hod. (pre obedný kurz) a do 15:00 hod. (večerný kurz). Ak na hodinu neprídete a hodinu nezrušíte v tomto termíne, je potrebné lektorke kurzovné za hodinu uhradiť. Ďakujeme za pochopenie.

Lektor: Lucia Oravská Lizak ( spirituálne meno Devi Namdass Kaur)
Kundalini joge (KJ) sa venujem viac ako 3 roky. Som vyštudovaná ekonómka, žila a pracovala som niekoľko rokov v USA (bankovníctvo), potom na SK v korporáciách a zistila som, že by som chcela robiť niečo iné, čo viac pomáha ľuďom. A keďže Kundaliny joga veľmi pomohla v mojom živote mne samotnej, pocítila som volanie a dala som sa na inštruktorský výcvik KJ. Som kreatívna, rada si plním sny a s radosťou užívam každý jeden deň.

Cena: 10 € / lekcia (pri počte cvičiacich 3 a viac), 14 € / lekcia (pri počte 2 cvičiacich)

Lekcia prebieha pri počte cvičiacich 3 a viac. Môže sa konať aj pre 2 osoby, v tom prípade sa však mení cena.

Kategória:

Rezervácia (voľné miesta - 7/7):

Rezervácie sú uzatvorené pre túto aktivitu.