Menu Zavrieť

Baby znakovanie s Luckou

Dátum: 25.02.2020 9:00 - 10:00

fdgdfgdfgdfg

Program Baby Signs® sa zaoberá jednoduchými pohybmi a gestami, ktoré môžu bábätká využiť ku komunikácii s rodičmi a dospelými, pokiaľ sa ešte nenaučili rozprávať. Znakovanie sa môže stať bežnou súčasťou jazykového vývoja detí. Jednotlivé znaky boli špeciálne upravené bábätkám, aby boli pre nich čo najľahšie na ukázanie.
Používanie znakov má takisto veľa benefitov – obmedzuje pocit frustrácie, hnev a plač, posiľňuje puto medzi rodičom a bábätkom a v neposlednom rade umožňuje bábätkám zdieľať s vami ich zážitky.

Lekcia trvá 45 minút a je určená pre detičky vo veku 6-12 mesiacov.

Lektor: Lucia Kovacs
Volám sa Lucka, som mamou 8 mesačného večne usmiateho smeja. Na materskej dovolenke som ako každá mamička začala hľadať viac možností, ako pomôcť vývoju svojho dieťaťa pomocou kurzov, programov a hier. Takto som sa dostala k Baby znakovaniu a lektorstvu. Program Baby Signs® ma nadchol a rozhodla som sa ho vyskúšať na svojom synovi, a takisto dať túto možnosť aj iným mamičkám, ktoré by chceli so svojimi deťmi komunikovať skôr ako reálne začnú rozprávať.Teším sa preto na skúsenosti mamičiek a detí, ako aj na iné zážitky, ktoré im Baby znakovanie môže priniesť.

Cena: 59 €/ 6 riadnych lekcií +1 náhradná

Užitočné informácie: K jednotlivým hodinám nepotrebujete nič špeciálneho, iba dobrú náladu, aby ste si Vy a Vaše bábätko užili krásne spoločné chvíle.

Bližšie info o kurze a prihlasovanie priamo u lektorky: babyznakovanie.ba.lucka@gmail.com

Kategória: